top of page

Προτεινόμενες Ιστοσελίδες - Webpapes

OLIVIER MYTHODRAMA

Olivier Mythodrama - Shakespeare on Leadership

Βοηθάμε τους οργανισμούς να αναπτύξουν ηγέτες που θα πάνε τον κόσμο μπροστά, θετικά. Αυτό το κάνουμε εξερευνώντας τα πράγματα που οδηγούν τον καθένα μας, χρησιμοποιώντας ιστορίες και χαρακτήρες που αντικατοπτρίζουν τα δικά μας χαρακτηριστικά. Δείχνουμε στους ανθρώπους πώς να ακούν αληθινά τον εαυτό τους και να στοχάζονται και να μαθαίνουν από την ανταπόκρισή τους σε εξωτερικούς παράγοντες. Γίνονται ηγέτες που δεν φοβούνται να δουν τον εαυτό τους από όλες τις οπτικές γωνίες - και να δουν τον προβληματισμό τους με ένα νέο πρίσμα - ένα πλούσιο σε δυνατότητες. Ο Σαίξπηρ ανέπτυξε μερικούς εξαιρετικούς, βαθιά χαρακτήρες. Χαρακτήρες που αντηχούν σε όλους μας για πολύ καλούς λόγους: υπάρχει κάτι από αυτούς μέσα στον καθένα μας. Αυτά τα χρησιμοποιούμε ως αφετηρία για να εξερευνήσουμε τους τρόπους με τους οποίους ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Με τα χρόνια έχουμε τελειοποιήσει την πρακτική μας, συνδυάζοντας τα γραπτά του Σαίξπηρ με τα Jungian αρχέτυπα για να δημιουργήσουμε ένα μοντέλο ατομικής ανάπτυξης που εξερευνά κάθε πτυχή του εαυτού μας. Είναι βαθύ, δυνατό και ανθεκτικό.

https://www.oliviermythodrama.com/ 

Movers and Shakespears

Movers & Skakespeares - Executive Leadership Seminars

Τι λέει το θεατρικό έργο για την εργασία: Πώς η σοφία του Σαίξπηρ μπορεί να μετατρέψει τα σύγχρονα στελέχη σε αστέρια της επιχειρηματικής σκηνής. Ο Γουίλιαμ Σαίξπηρ θα μπορούσε να περιγράψει μια καλή ιστορία. Η γλώσσα του είναι όμορφη (αν και τρομακτική) και μιλάει απευθείας στις ελπίδες, τα πάθη και τους φόβους μας. Γι' αυτό βρίσκεται στην κορυφή των charts εδώ και 400 χρόνια. Ο Σαίξπηρ είναι η τέλεια πλατφόρμα για αφοσιωμένη και ενεργή μάθηση. Τα έργα του είναι συναρπαστικές ιστορίες και οι άνθρωποι μαθαίνουν καλύτερα μέσω της αφήγησης από το απλό διάβασμα βιβλίο ή από τις σημειώσεις των σεμιναρίων. Οι χαρακτήρες του δείχνουν λαμπρή διορατικότητα για την ανθρώπινη φύση και η επιτυχία εξαρτάται από το να ξέρεις τι κάνει τους ανθρώπους να ξεχωρίζουν. Και ίσως περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, ήξερε ότι το να παίζεις ένα θεατρικό έργο σήμαινε να χτίζεις ομάδες — να μαζεύεις ανθρώπους για να διασκεδάσουν ενώ ολοκληρώνονταν το έργο τους.

The Kipling Balance ie University

THE KIPLING BALANCE - Rudyard Kipling's timeless poem, "If"

Μπείτε σε έναν κόσμο βαθιάς γνώσης, εμπνευσμένης από το διαχρονικό ποίημα του Rudyard Kipling, «If». Ο οικοδεσπότης και ο συνεντευκτής μας, ο Pablo Isla, Πρόεδρος του Διεθνούς Συμβουλευτικού Συμβουλίου της IE, σας οδηγεί σε ένα συναρπαστικό ταξίδι. Σε κάθε επεισόδιο, καλωσορίζουμε έναν διακεκριμένο CEO από μερικές από τις εταιρείες με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο. Αυτό που κάνει αυτές τις συνομιλίες πραγματικά μοναδικές, είναι ότι οι προσκεκλημένοι CEO μας επιλέγουν συγκεκριμένους στίχους από το "If" του Kipling ως το επίκεντρο της συζήτησής μας, εμβαθύνοντας σε θέματα που καλύπτουν τις επιχειρήσεις, την ηγεσία, την καινοτομία και την προσωπική ανάπτυξη. Γυρισμένο στο IE Tower Auditorium, οι σπουδαστές καλούνται να συμμετάσχουν στα γυρίσματα. Εδώ, έχουν την αποκλειστική ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις συνεντεύξεις και να θέσουν ερωτήσεις στον Pablo Isla και τον καλεσμένο, δημιουργώντας μια δυναμική και διαδραστική εμπειρία μάθησης. Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τα βίντεό μας και να μην χάσετε την εξαιρετική σύνθεση των καλεσμένων που επιφυλάσσουμε για την εναρκτήρια σεζόν μας.

Ιστοσελίδες: Services
bottom of page